p.a. M.H. Tromphof 45, 2224 RS Katwijk info@kattekseculturen.nl

Doneer

Op vrijdagavond 17 januari 2020 wordt in Katwijk aan Zee de derde editie van het cultuurevenement Warm Winter Fest gehouden, het hartverwarmend kleinschalig cultuurfestival in hartje winter.

Op een aantal bijzondere locaties in en rond het winkelgebied van Katwijk aan Zee kan het publiek genieten van onder andere muziek, theater/toneel, kleinkunst en film. Kleine voorstellingen van kwalitatief hoog niveau met grote diversiteit. Professionele acts en lokaal talent wisselen elkaar af.

Warm Winter Fest biedt bezoekers voorstellingen op een laagdrempelige manier. De locaties liggen allemaal op loopafstand in en om het centrum van het Katwijkse zeedorp. De organisatie streeft verder naar een divers programma en gratis toegang.

U zult begrijpen dat de organisatie nogal wat geld kost. Er moet geluid- en lichtapparatuur worden gehuurd en ander materiaal, zoals een podium, stoelen, etc.

We kunnen daarom nog wel wat financiële steun gebruiken.
Particulieren worden al vanaf €25 ‘Vriend’ van Warm Winter Fest. Doneer een bedrag door een financiële bijdrage op bankrekening NL78RABO 0323 0998 31 o.v.v. Warm Winter Fest en uw naam, of doneer met IDEAL op onze Word vriend(in) van Warm Winter Fest pagina.

Bedrijven kunnen uiteraard ook sponsor worden. Neem hiervoor even contact op om de mogelijkheden te bespreken, zoals bv. naamsvermelding en gebruik logo op posters.

Wij van Warm Winter Fest hopen dat u het nieuwe evenement een warm hart toedraagt en uw steun verwoordt in een financiële bijdrage op bankrekening
NL78RABO 0323 0998 31 o.v.v. Warm Winter Fest en uw naam/bedrijfsnaam.
Dan nemen wij contact met u op.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met: info@kattekseculturen.nl.