p.a. M.H. Tromphof 45, 2224 RS Katwijk info@kattekseculturen.nl

VERS!

@ Warm Winter Fest

Met: Mick Spek, DJ Jaimy Lorenzo, Raph Polak, Jeff Asante, DJ Mees en DJ Stan Frijns

Jongerenwebsite Kattuk.nl en café De Branding presenteren ‘VERS!’ tijdens Warm Winter Fest. Een avond boordevol jong Katwijks talent op het gebied van Hiphop, Urban, EDM en House.

Op het programma onder meer een DJ-set van het jonge (12 jaar) talent DJ Jaimy Lorenzo, hij draait EDM, Trap, House en Bass en dropt misschien ook een paar eigen producties. Daarna korte optredens van de rappers Raph Polak en Jeff Asante met nieuw eigen werk. Tussendoor een vette set van DJ Mees met vooral Hiphop, Urban en Trap. De avond wordt afgesloten met een knaller van een Houseset door DJ Stan Frijns.

Als klap op de vuurpijl heeft de organisatie Mick Spek weten te boeken voor een optreden. Want op een festival vol ‘Kattekse culturen’ kan een van de grootste Katwijkse muzikale talenten van de laatste tijd natuurlijk niet ontbreken. We zijn daarom trots dat we Mick Spek hebben weten te strikken voor een optreden tijdens VERS!.

Over Mick Spek
Mick Spek is een jongvolwassen en veelzijdige artiest uit Katwijk. Het afgelopen jaar bracht hij als zanger/rapper twee solo EP’s uit en produceerde hij voor o.a. Hef, Paul Sinha, Donnie en Joost. Met de laatstgenoemde gaat Mick in 2019 op tour en verzorgt hij het voorprogramma.

‘Kijkdoos’ en ‘Nier’ zijn de eerste singles van zijn album/mixtape ‘Mick Spek’, welke op 22 oktober is  verschenen. De liedjes gaan over nostalgie, Mick’s dorp Katwijk en zijn vrienden.

Op zaterdag 27 oktober werd het nieuwe album grandioos onthaald tijdens een al weken van tevoren stijf uitverkochte releaseparty in De Schuit. Op vrijdag 18 januari is het de beurt aan de bezoekers van Warm Winter Fest om met Mick en zijn muziek kennis te maken.

Later meer info over de andere artiesten en DJ’s.